SWEET POTATO FRIES BRUNCH

Για την σάλτσα Aioli (Αγιολί):

  • 3/4 της κούπας μαγιονέζα
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (ανάλογα της έντασης που θέλετε)
  • 2 κ.σ. λεμόνι
  • ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  • ελαιόλαδο (όσο τραβήξει)
  • αλάτι & πιπέρι
  • Ετοιμάζουμε τις SWEET POTATO FRIES της McCain σε φριτέζα στους 175°C για 2,30 λεπτά ή στο φούρνο στους 200°C για 20-25 λεπτά.
  • Τηγανίζουμε το αυγό προσθέτοντας λίγο βούτυρο στο τηγάνι
  • Σοτάρουμε τα λουκανικάκια, τα μανιτάρια & το μπέικον.

Για την σάλτσα Aioli (Αγιολί):

  • Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά.
  • Προσθέτουμε ελαιόλαδο χτυπώντας συνεχώς, μέχρι να γίνει η σάλτσα πηχτή.

Στο σερβίρισμα:

  • Σερβίρουμε τις SWEET POTATO FRIES της McCain
  • Προσθέτουμε την σάλτσα Aioli (Αγιολί) και στη συνέχεια τα λουκανικάκια, τα μανιτάρια & το μπέικον.
  • Τέλος τοποθετούμε το τηγανιτό αυγό (μάτι)  και προσθέτουμε λίγα κλωναράκια μαϊντανού.

Στη σάλτσα Aioli (Αγιολί), μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μαγιονέζα με 2 κρόκους αβγού + 1 κγ μουστάρδα. Τα υπόλοιπα υλικά παραμένουν τα ίδια.