Surecrisp Fry’N Dip Skin On Pulled Pork Loaded

Surecrisp Fry’N Dip Skin On Pulled Pork Loaded

Συστατικά
  • Πατάτες SureCrisp Fry’n Dip Skin On από τη McCain
  • 1 κιλό χοιρινό
  • φασκόμηλο
  • δεντρολίβανο
  • θυμάρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 500 gr κόκκινο κρασί
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. κουρκουμά
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή ή μέλι
  • 1 κύβο λαχανικών
Εκτελεση
  • Σε ένα μπολ μαρινάρετε τουλάχιστον για 30 λεπτά στο ψυγείο το κρέας σε μικρά κομμάτια μαζί με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, κανέλα, κουρκουμά, μέλι ή ζάχαρη, το χυμό πορτοκάλι & το ελαιόλαδο.
  • Βάλτε σε μια κατσαρόλα τα μυρωδικά (θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο), το κρασί & τον κύβο λαχανικών.
  • Προσθέστε το μαριναρισμένο κρέας με τα υγρά του και σιγομαγειρεύετε για 2 έως 2 ½ ώρες σε μέτρια ένταση.
  • Στη συνέχεια με 2 πιρούνια μαδήστε το κρέας.
  • Τηγανίστε τις πατάτες SureCrisp Fry’n Dip Skin On στη φριτέζα, στους 175°C για περίπου 3,15 λεπτά ή σε φούρνο με αέρα στους 200°C για περίπου 10 λεπτά .
  • Σερβίρετε τις πατάτες & προσθέστε στο πλάϊ ή από επάνω το pulled pork.

Μπορείτε πανεύκολα να δημιουργήσετε και λαχταριστά Burgers με γέμιση pulled pork αντί για μπιφτέκι και να προσθέσετε τυρί cheddar, λεπτοκομμένη τομάτα, ροδέλες κρεμμυδιού ή όποιο άλλο αγαπημένο σας υλικό.