POTATO POPS POUTINE

  • Potato Pops από τη McCain
  • τυρί Reblochon (από αγελαδινό γάλα)
  • Κρέμα (cream)
  • 1-2 φέτες κολοκύθας
  • 3-4 ολόκληρες φέτες μπέικον
  • 1 λευκό κρεμμύδι
  • Αλάτι & Πιπέρι
  • Τzάιβς (σχοινόπρασο) ή ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • Ετοιμάστε τις Potato Pops από τη McCain σε φριτέζα στους 175°C για 2,30 λεπτά.
  • Κόψτε την κολοκύθα σε κυβάκια και βράστε τη σε ζεστό νερό για 15 λεπτά.
  • Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κομμένο κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει.
  • Σε ένα σκεύος για φούρνο (pyrex ή ταψάκι) τοποθετείστε τις Potato Pops, τα κομματάκια κολοκύθας, το καραμελωμένο κρεμμύδι, προσθέστε 1 κουταλιά κρέμας, απλώστε το μπέικον & στο τέλος τοποθετήστε το τυρί Reblochon.
  • Προσθέσετε λίγο αλάτι & πιπέρι και ψήστε τα στο φούρνο για 10 λεπτά.
  • Πασπαλίστε με τζάιβς και είναι έτοιμο!

Οι Potato Pops από τη McCain μπορούν επίσης να μαγειρευτούν στο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το τυρί Reblochon, με άλλο της επιλογής σας.