POMMES PAILLASSONS ΜΕ ΑΥΓΑ ΠΟΣΕ & GUACAMOLE

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα πρόσθεσε το ξύδι και νερό, τόσο ώστε να έχει βάθος τουλάχιστον 5-6 εκατοστά (απαραίτητο για να δημιουργηθεί “δίνη” στο νερό).
  • Όταν το νερό αρχίζει να κοχλάζει με ένα σύρμα ανακάτεψε κυκλικά το νερό ώστε να δημιουργηθεί δίνη.
  • Ρίξε ένα αυγό τη φορά, όσο πιο κοντά γίνεται στο κέντρο της δίνης και άφησέ το να βράσει σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 3 λεπτά ακριβώς.
  • Αφαίρεσε το αυγό με τρυπητή κουτάλα και στέγνωσέ το σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία για όλα τα αυγά.
  • Ετοίμασε τις POMMES PAILLASSONS στη φριτέζα στους 175°C για 31/2 – 4 λεπτά ή σε φούρνο με αέρα στους 200°C για 14 λεπτά.
  • Σερβίρεις τις POMMES PAILLASSONS ως βάση, προσθέτεις μια στρώση υπέροχης GUACAMOLE sauce της McCain, τοποθετείς προσεκτικά τα αυγά και προσθέτεις αλάτι & πιπέρι.