Παράλληλα τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε το βούτυρο και αφήστε το να λιώσει.
Προσθέστε το γάλα, τη μουστάρδα, το κορν φλάουερ και με ένα σύρμα χειρός, ανακατεύετε συνέχεια, μέχρι να πήξει η μπεσαμέλ.
Κατόπιν, αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά σε δόσεις και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσουν πλήρως.
Προσθέτουμε το τσιγαρισμένο μπέικον & ανακατεύουμε.
Τηγανίστε τις πατάτες Surecrisp στη φριτέζα, στους 175°C για περίπου 2,30 λεπτά.
Σερβίρετε τις τηγανιτές πατάτες, προσθέστε ως topping την σάλτσα τυριών με μπέικον (στην ποσότητα που επιθυμείτε) & πασπαλίστε με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι & σχινόπρασο.
Εάν μέχρι να σερβίρετε τις πατάτες SureCrisp, η σάλτσα τυριών & μπέικον έχει κρυώσει, μπορείτε να την ζεστάνετε προσθέτοντας & λίγο γάλα.
Εναλλακτικά μπορείτε το μπέικον να το προσθέσετε στο τέλος ως γαρνιτούρα, αντί να το ενσωματώσετε στη σάλτσα τυριών.