- Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτές φέτες
- Στο τηγάνι μαγειρεύουμε το κολοκύθι & την μελιτζάνα σε ελάχιστο λάδι
- Τηγανίζουμε το Crispy Mediterranean Burger στους 180°C για 4 λεπτά
Για την Vegan σως:
- Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο & το ηλιέλαιο.
- Προσθέτουμε ελαιόλαδο & ηλιέλαιο σιγά σιγά χτυπώντας συνεχώς, μέχρι να γίνει η σως πηχτή.
Αφού όλα τα υλικά μας είναι έτοιμα χτίζουμε το burger αλείφοντας με τη vegan σως τα 2 ψωμάκια και τοποθετούμε το Crispy Mediterranean Burger ανάμεσα σε στρώσεις των λαχανικών μας.