MAXI CHIPS ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΡΤΑΡ

  • Πατάτες Maxi Chips από τη McCain
  • 500 γρ. μαγιονέζα
  • 4 κ.σ. ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
  • 1½ – 2 κ.σ. κάππαρη
  • 2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ lime στημένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ξεπλένεις καλά το αγγουράκι και την κάππαρη.
  • Ψιλοκόβεις όλα τα υλικά (εναλλακτικά μπορείς να τα αλέσεις στο multi για ακόμη πιο λεία υφή αν το προτιμάς / πρέπει να στραγγίσεις τον πολτό που θα προκύψει).
  • Αναμιγνύεις τα υλικά με τη μαγιονέζα, προσθέτεις τον χυμό lime, αλάτι & πιπέρι και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Βάλε την σάλτσα ταρτάρ στο ψυγείο. Όσο περισσότερο μείνει, τόσο καλύτερα θα δέσουν οι γεύσεις & τα αρώματα.
  • Τηγάνισε τις πατάτες Maxi Chips σε φριτέζα, στους 175°C για 3,15 λεπτά. Τοποθέτησέ τις σε απορροφητικό χαρτί ώστε να στραγγίσουν καλύτερα.
  • Σερβίρισε τις πατάτες Maxi Chips προσθέτοντας επάνω τη σάλτσα ταρτάρ (μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις κομματάκια καπνιστού σολομού για ξεχωριστή γεύση).
  • Αν θέλεις πιο αραιή υφή πρόσθεσε γιαούρτι αραιωμένο με λίγο νερό.
  • Μπορείς να αντικαταστήσεις τη σάλτσα ταρτάρ με οποιαδήποτε άλλη αγαπημένη σάλτσα προτιμάς (έτοιμη ή χειροποίητη) .