Τηγάνισε τις πατάτες Maxi Chips σε άφθονο λάδι στους 175°C για 3,15 λεπτά. Τοποθέτησέ τες σε απορροφητικό χαρτί ώστε να στραγγίσουν καλύτερα.
Πασπάλισε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και τηγάνισε τουλάχιστον 2 λεπτά τη κάθε πλευρά. Φρόντισε το ελαιόλαδο να καλύπτει πλήρως το φιλέτο κοτόπουλο.
Κόψε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες και άφησε το για λίγο στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ρίξε το σκόρδο, το τεμαχισμένο τζίντζερ και το κρεμμύδι, τα οποία μαγειρεύεις για λίγα λεπτά. Ενσωμάτωσε ανακατεύοντας την σως κάρυ (curry paste), την ψιλοκομμένη πιπεριά chili και το κάρυ σε σκόνη.
Σέρβιρε τις λαχταριστές τραγανές Maxi Chips με το κοτόπουλο curry στην κορυφή, προσθέτοντας και λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.