Για τα Κεμπάπ:
- Ζυμώνουμε για 8-10 λεπτά με όλα τα υλικά, εκτός του νερού το οποίο το ρίχνουμε λίγο λίγο κατά το ζύμωμα.
- Τοποθετούμε τον κιμά σκεπασμένο με μια μεμβράνη στο ψυγείο για 2 ώρες να “ξεκουραστεί”.
- Πλάθουμε τον κιμά (αν χρειαστεί βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια για να μην κολλάει).
- Αφού τα λαδώσουμε ελαφρώς, ψήνουμε σε δυνατή φωτιά σε τηγάνι grill για 3-4 λεπτά την κάθε πλευρά ή στο grill του φούρνου για περίπου 8-10 λεπτά την κάθε πλευρά.
Για την σως Φέτας:
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί (εκτός της φέτας). Διορθώνουμε την πυκνότητα της σως με λίγο γάλα ανάλογα με την προτίμηση μας.
- Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και ανακατεύουμε απαλά.
Για τις πατάτες Crunchy Petals από τη McCain:
- Στη Φριτέζα 175 °C για 2,45 λεπτά (1/2 καλάθι) ή στο Φούρνο με αέρα: 200 °C για 12 λεπτά
Σερβίρουμε τις πατάτες Crunchy Petals, προσθέτουμε τα κεμπάπ, απλώνουμε επάνω τους την σως φέτας, λίγο μαϊντανό και πάπρικα.