Σε ένα μπολ μαρινάρετε τουλάχιστον για 30 λεπτά στο ψυγείο το κρέας σε μικρά κομμάτια μαζί με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, κανέλα, κουρκουμά, μέλι ή ζάχαρη, το χυμό πορτοκάλι & το ελαιόλαδο.
Βάλτε σε μια κατσαρόλα τα μυρωδικά (θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο), το κρασί & τον κύβο λαχανικών.
Προσθέστε το μαριναρισμένο κρέας με τα υγρά του και σιγομαγειρεύετε για 2 έως 2 ½ ώρες σε μέτρια ένταση.
Στη συνέχεια με 2 πιρούνια μαδήστε το κρέας.
Τηγανίστε τις πατάτες Crispers στη φριτέζα, στους 175°C για περίπου 3 λεπτά.
Σερβίρετε τις πατάτες & προσθέστε από επάνω το pulled beef.