Crispers Με Παρμεζάνα Και Σκόρδο

Crispers Με Παρμεζάνα Και Σκόρδο

Συστατικά
  • Πατάτες Crispers από τη McCain
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 30 γρ βούτυρο
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
Εκτελεση
  • Ετοιμάζουμε τις πατάτες Crispers στη φριτέζα στους 175°C – 2:45 λεπτά ή σε φούρνο με αέρα 200°C – 12 λεπτά.
  • Ψιλοκόβουμε σκόρδο και μαϊντανό και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, δημιουργώντας ένα μείγμα.
  • Σερβίρουμε τις πατάτες ζεστές & απλώνουμε το υπέροχο αρωματικό μείγμα από επάνω. Τόσο απλά!