Για την Sweet Chili sauce:
- Αφού καθαρίσουμε τις πιπεριές τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια
- Αλέθουμε όλα τα υλικά για την σως στο blender (εκτός του κόρν φλάουρ)
- Βάζουμε τα αλεσμένα υλικά σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν βράση
- Μειώνουμε την φωτιά στο μισό και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά
- Αν θέλουμε πιο πυκνή τη σως, προσθέτουμε κορν φλάουρ (1/2 ή 1 κ.γ.) αφού το διαλύσουμε σε πολύ λίγο νερό (1 κ.σ.)
Για την συνταγή:
- Ετοιμάζουμε τις πατάτες Crispers στη φριτέζα στους 175°C για 2:45 λεπτά ή σε φούρνο με αέρα στους 200°C για 12 λεπτά
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σκέτο το λουκάνικο (χωρίς να προσθέσουμε λάδι ή βούτυρο), μέχρι να ροδίσει
- Σερβίρουμε τις πατάτες ζεστές, προσθέτουμε το λουκάνικο, το φρεσκοκομμένο κρεμμυδάκι, κομματάκια πιπεριάς φλωρίνης, ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού, προαιρετικά προσθέτουμε μικρή ποσότητα Sweet Chili sauce και πασπαλίζουμε με το σουσάμι
- Τέλος σερβίρουμε την υπόλοιπη Sweet Chili sauce σε ένα μπολάκι για να συνοδεύσει το φαγητό μας