COUNTRY POTATO WEDGES ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

  • Πατάτες COUNTRY WEDGES από τη McCain
  • 700γρ. χοιρινό (μπούτι) σε μικρά τεμάχια
  • 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
  • 1-2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 2 πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
  • 1 ποτήρι κρασιού τσίπουρο
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 1 κ.σ πάπρικα
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
  • Ετοιμάστε τις COUNTRY POTATO WEDGES στη φριτέζα στους 175°C για 3 λεπτά ή σε φούρνο με αέρα στους 220°C για 18 λεπτά
  • Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζετε το λάδι, το σκόρδο και το δεντρολίβανο (για να αρωματίσουν το λάδι)
  • Στα 2 λεπτά αφαιρέστε τα κλωναράκια δεντρολίβανου και προσθέστε το κρέας
  • Μόλις το κρέας πάρει λίγο χρώμα, προσθέστε τις πιπεριές και σοτάρετε
  • Μετά από 3-4 λεπτά χαμηλώστε λίγο την ένταση της φωτιάς και προσθέστε το τσίπουρο
  • Προσθέστε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πάπρικα
  • Διαλύστε τη μουστάρδα σε 1 φλ. νερό και ρίξτε τη στη τηγανιά
  • Αφού εξατμιστούν τα πολλά υγρά, προσθέστε το κρασί, τη φρέσκια ρίγανη και αφήστε τα να σιγοβράσουν
  • Η τηγανιά θα είναι έτοιμη για σερβίρισμα, όταν εξατμιστούν τα πολλά υγρά
  • Αφού σερβίρετε την τηγανιά μαζί με τις πατάτες, μπορείτε να προσθέσετε δεντρολίβανο, ρίγανη και να τρίψετε παρμεζάνα