CHEESE BALLS ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

  • Cheese Balls από τη McCain
  • 700γρ. ντομάτες
  • 400γρ. ζάχαρη
  • ξύσμα από 1 λάιμ
  • χυμό από 1/2 λεμόνι
  • 1/2 μήλο λιωμένο (βοηθάει στο δέσιμο της μαρμελάδας)
  • 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • Ετοίμασε τα Cheese Balls σε μια φριτέζα στους 175 °C για 3,15 λεπτά
  • Αφαιρείς τον φλοιό και τα σπόρια απ’ τις ντομάτες και τις κόβεις σε κυβάκια
  • Λιώνεις το μήλο στο μπλέντερ
  • Βάζεις σε μια κατσαρόλα τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το ξύσμα λάιμ, το τριμμένο τζίντζερ, το αλάτι και το λιωμένο μήλο
  • Τα βράζεις για 30-40 λεπτά σε μέτρια φωτιά
  • Προσθέτεις το λεμόνι και βράζεις για 10 λεπτά ακόμη (Η μαρμελάδα θα έχει πήξει ιδανικά αν την χαράξεις με μια κουτάλα και το άνοιγμα που θα δημιουργηθεί δεν γεμίσει αμέσως με υγρά)
  • Σερβίρεις τα Cheese Balls και προσθέτεις τη μαρμελάδα ντομάτας (αφού έχει κρυώσει) στο ίδιο πιάτο ή σε ξεχωριστό μπολάκι