Loaded Fry’N Dip Skin On Με Λιαστή Ντομάτα

Loaded Fry’N Dip Skin On Με Λιαστή Ντομάτα

Συστατικά
  • 2 φλιτζάνια λιαστές ντομάτες
  • 4 κουταλιές μπαλσάμικο
  • 4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα μαϊντανού
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φυτικό τυρί Gouda τριμμένο ή κομμένο σε μικρά κομματάκια
Εκτελεση
  • Κρατάμε στην άκρη λίγα τεμάχια λιαστής ντομάτας, το τυρί και λίγα φύλλα βασιλικού για να γαρνίρουμε στο σερβίρισμα.
  • Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ & χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός.
  • Τηγανίζουμε τις FRY’N DIP SKIN ON σε φριτέζα στους 175°C για 3,15 λεπτά.
  • Σερβίρουμε τις πατάτες απλώνοντας από επάνω την σως που ετοιμάσαμε, προσθέτουμε μερικά τεμάχια λιαστής ντομάτας, φύλλα βασιλικού και το τυρί.